Cosmetisch arts

Laat uw gezicht nog meer spreken door een botox of filler behandeling.

Maak een afspraak

Cosmetisch arts

 • Een cosmetisch arts KNMG behandelt minimaal 600 cliënten per jaar.
 • Volgt minimaal 40 uur per jaar nascholing op het vakgebied.
 • Werkt volgens protocollen en voldoet aan alle voorschriften van de beroepsgroep van Cosmetische artsen (NVCG).

De cosmetisch arts kan verschillende behandelingen aanbieden. Hij kijkt samen met de cliënt naar het gewenste resultaat, en maakt op basis daarvan een realistisch plan. Binnen de uitvoering van de resultaatgerichte behandeling maakt de arts gebruik van ultra sound echografie. Deze techniek zorgt er, door middel van een echo voor dat de bloedvaten goed zichtbaar worden waardoor er met grotere precisie kan worden behandeld.

Dr. Van Imhoff heeft de opleiding geneeskunde afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn studie geneeskunde is hij bijna vijf jaar arts geweest binnen de chirurgie waar hij ervaring heeft opgedaan in de (klein) chirurgische ingrepen zowel in Nederland als in Australië en Zuid-Afrika. Dr. Van Imhoff werkt al geruime tijd als zelfstandig cosmetisch arts, waar hij sinds 2019 de beschermde titel draagt van Cosmetisch arts KNMG.

Botox behandeling

Botuline toxine A heeft als eigenschap dat het de beweging van de spieren tijdelijk vermindert. Dit zorgt ervoor dat de spieren als het ware in een slaapstand worden gezet. Er worden kleine injecties in de gezicht spieren aangebracht, dit zorgt ervoor dat de spieren ontspannen. Deze ontspanning creëert een gladde bovenliggende huid.

Een rimpelbehandeling wordt toegepast per zone, hier wordt Botox of Azzalure voor gebruikt. Hoeveel zones er behandeld worden hangt af van het gewenste resultaat, dit wordt tijdens het consult besproken met de arts.

Soorten Botox behandelingen

 • Botox per zone
 • Micro Botox
 • Hyperhidrose (overmatig zweten)
 • Bruxisme (tandenknarsen)
 • Gummysmile
 • Migraine

Alle behandeling worden verricht met bekende, door de FDA gekeurde producten. 

De werking van deze producten zijn niet permanent.

Filler behandeling

Het is normaal dat de huid door de jaren heen volume en collageen verliest. Met hyaluronzuurfillers kan verloren volume worden herstelt. Fillers worden in de huid geïnjecteerd om de huid op te vullen of om rimpels te verminderen.

De arts werkt uitsluitend met de volgende A-merken hyaluronzuur: JUVÉDERM en Restylane. De fillers versterken uw eigen collageen en hydrateren de huid.

Soorten filler behandelingen

 • Lippen
 • Statische rimpel
 • Neuslippenplooi
 • Marionetlijnen
 • Wallen
 • Kin / kaaklijn
 • Jukbeenderen


Alle behandeling worden verricht met bekende, door de FDA gekeurde producten.
De werking van deze producten zijn niet permanent.

Skinbooster

Restylane Vital Skinboosters zorgen voor een diepe hydratatie van de huid met een langdurig en natuurlijk resultaat.
Door Restylane Vital te injecteren herstelt de huid, daarbij stimuleert restyle vital een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geeft het de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug. Het mooiste resultaat wordt behaald bij drie behandelingen met tussenpozen van twee tot vier weken.

Complicaties en ongewenst resultaat verbeteren

Ben je behandeld met fillers en zit je met ongewenst resultaat (misvorming, bobbels etc.), dan kan in de meeste gevallen gedoseerd en gericht worden opgelost. Met het gebruik van de echo kan de filler worden opgespoord. Zo mogelijk wordt de filler verwijderd met Hyalase zodat er voldoende doorbloeding plaatsvind. Een complicatie moet zo snel mogelijk worden behandeld om verdere schade te beperken.

Als een filler verkeerd geïnjecteerd is kan dit lijden tot ischemie (onvoldoende doorbloeding/zuurstofgebrek) of necrose. Dit kan blijvende schade veroorzaken.
Indien je twijfelt over het resultaat na een behandeling, raadpleeg altijd je arts of neem contact met ons op.

Ultra sound echografie

Door een echo te gebruiken tijdens een behandeling kunnen vitale vaten, die zorgen voor een essentiële doorbloeding, gelokaliseerd worden. Bij het injecteren van de fillers kan er heel specifiek en secuur gehandeld worden. Hierdoor is de behandeling veiliger en de kans op complicaties vele malen kleiner.

DE KLANT AAN HET WOORD

Reviews

Goede en duidelijke uitleg over de behandeling. Professionele medewerkers met veel ervaring. Zeer nette salon! Ik ga hier vaker komen.

S. van den Berg

Weer super geholpen! Het is het rijden vanuit Amsterdam zeker waard, ik kom toch al een aantal jaar hier om mijn permanente make-up bij te laten werken en niks meer dan positief. Ze weten precies wat je nodig hebt en bij je past. Perfect!

M. Mieremet

Lieve, leuke jonge dames. Zijn heel klantgericht. Maken van je bezoek echt een feestje. Werken behendig, correct en snel. Nemen echt de tijd voor je. Als je klaar bent krijg altijd monstertjes mee om te proberen.

H. Blooij