IPL

IPL ook wel Intense Pulsed Light genoemd, is de benaming voor definitief ontharen. Definitief ontharen is ideaal voor mannen en vrouwen die van hun (over) beharing af willen.

Maak een afspraak

Wat is (permanent) ontharen

De groeicyclus van de haartjes hebben verschillende fasen. Extended Skin Solutions vernietigt de haartjes in de groeifase, omdat ze in deze fase in contact staan met de haarwortel. Wij herhalen de behandeling slechts 8 tot 12 keer, zodat alle haartjes vernietigd worden en je definitief af bent van je (ongewenste) haargroei! Uiteraard past de specialist de prijs aan, aan de hoeveelheid haargroei.

Bekijk prijzen

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Hoe lang een behandeling precies duurt, is afhankelijk van het te behandelen oppervlak.
Omdat bij Extended Skin Solutions er bij elke flits honderden haarzakjes tegelijk worden vernietigd, duurt de ontharing van het gezicht slechts 20 minuten.

De veiligheid van al onze apparaten zijn klinisch aangetoond. De opperhuid wordt bovendien beschermd met een saffieren contactkoeling. De behandeling veroorzaakt geen pigment- of andere vlekken, puur om het feit dat de behandeling gepaard gaat met een lage fluence.

De specialisten bouwen iedere behandeling op met zorg en professionaliteit, dus de kans op bijwerkingen is hierdoor uitgesloten.

Bekijk prijzen

DE KLANT AAN HET WOORD

Reviews

Goede en duidelijke uitleg over de behandeling. Professionele medewerkers met veel ervaring. Zeer nette salon! Ik ga hier vaker komen.

S. van den Berg

Weer super geholpen! Het is het rijden vanuit Amsterdam zeker waard, ik kom toch al een aantal jaar hier om mijn permanente make-up bij te laten werken en niks meer dan positief. Ze weten precies wat je nodig hebt en bij je past. Perfect!

M. Mieremet

Lieve, leuke jonge dames. Zijn heel klantgericht. Maken van je bezoek echt een feestje. Werken behendig, correct en snel. Nemen echt de tijd voor je. Als je klaar bent krijg altijd monstertjes mee om te proberen.

H. Blooij