Lash Volume lift & Henna Brows

Natuurlijk wimpers krullen?

Maak een afspraak

Lifting Volume Lifting

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimper extensions.
De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.

De Lash Volume Lift behandeling duurt minder dan 1 uur, beschadigt de natuurlijke wimpers niet en geeft een prachtig resultaat dat ongeveer 6-8 weken zichtbaar blijft.

Bekijk prijzen

Lash Volume Lift

Wat houdt Lash Volume Lifting in?

De Lash Volume Lifting is een kortdurende behandeling met een inwerktijd van maximaal 15 tot 25 minuten (afhankelijk van het soort wimper).
Daarnaast is het voor die gene geen wimperextensions dragen een zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud behoeft en de behandeling relatief kort duurt. Tevens heeft de behandeling een lang draagplezier.

Natuurlijke ingrediënten

Extended Skin werkt met Perfect Eyelash en wij gaan voor duurzaamheid en natuurlijke materialen. Veel andere merken maken gebruik van chemische, voordeligere ingrediënten. Die zijn echter niet goed voor de natuurlijke wimperhaar en kunnen het haar ernstig beschadigen.

Perfect Eyelash Lash Volume Lift gebruikt in lotion 1 keratine. Dit product bevat CYSTEAMINE HCI, een veel zachter ingrediënt dat vergelijkbaar is met de natuurlijke cyteamine/keratine van de wimperhaar. Dit helpt de structuur en elasticiteit van het haar te verbeteren.

Henna Brows

Wil jij vollere en perfect gevormde wenkbrauwen? Dan is Brow Henna ideaal, de kleur blijft namelijk 6 – 8 weken in de haren en
5 – 10 dagen op de huid. De Perfect Eyelash Brow Henna is van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van natuurlijkere ingrediënten, waardoor het veilig is om te gebruiken en er een laag risico is op allergieën.

Bekijk prijzen

Geen ammoniak wel dierproefvrij!

De henna die wij tijdens de behandeling gebruiken voor het verven van wenkbrauwen en wimpers is van de puurste vorm, dit wilt zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. De Perfect Brow Henna is tevens Cruelty Free en vrij van parabenen. Dit alles, plus het feit dat er geen gebruik gemaakt wordt van een Oxidant ontwikkelaar, maakt de Henna Brow één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen en wimpers te verven.