Gratis verzending vanaf €50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

Cosmetisch arts

Laat jouw gezicht stralen met onze cosmetische behandelingen. Uitgevoerd door een professionele cosmetisch arts!

Cosmetisch arts, dokter Van Imhoff

Bij schoonheidssalon Extended Skin in Houten werken we samen met dokter Van Imhoff, een cosmetisch arts die aangesloten is bij het KNMG. Dat betekent dat onze arts:

 • Minimaal 600 cliënten per jaar behandelt
 • Minimaal 40 uur per jaar nascholing volgt op zijn vakgebied
 • Werkt volgens de protocollen en voorschriften van de beroepsgroep van cosmetisch artsen
 
 
Dokter Van Imhoff heeft de opleiding geneeskunde afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn studie geneeskunde is hij bijna vijf jaar arts geweest binnen de chirurgie waar hij ervaring heeft opgedaan in de (klein) chirurgische ingrepen zowel in Nederland als

in Australië en Zuid-Afrika.Inmiddels werkt hij al geruime tijd als zelfstandig cosmetisch arts. Een echte professional die weet wat hij doet, dus!

Bij Extended Skin biedt onze cosmetisch arts verschillende behandelingen aan. Denk aan fillers, skinboosters of kleine correcties. De arts kijkt altijd samen met jou naar het gewenste
resultaat en maakt op basis daarvan een realistisch behandelplan. 
Er wordt tijdens de behandeling gebruikgemaakt van ultra sound echografie. Dankzij deze techniek worden de bloedvaten goed zichtbaar en kan er uiterst nauwkeurig worden behandeld.

Welke cosmetische behandelingen bieden wij aan?

Toxine A behandeling

Botuline toxine A (Botox) heeft als eigenschap dat het de beweging van de spieren tijdelijk vermindert. Dit zorgt ervoor dat je spieren als het ware in een slaapstand worden gezet. De behandeling wordt met kleine injecties in de gewenste gezichtsspieren aangebracht, zodat de spieren ontspannen. Deze ontspanning zorgt voor een gladde bovenliggende huid.

Voor een rimpelbehandeling wordt Toxine A of Azzalure gebruikt. Het aantal zones dat we behandelen hangt af van het gewenste resultaat.
Dit wordt uiteraard uitvoerig besproken
met de arts. 

 

Soorten behandelingen:

 • Per zone
 • Micro
 • Hyperhidrose (overmatig zweten)
 • Bruxisme (tandenknarsen)
 • Gummysmile
 • Migraine
 

*Alle behandelingen worden verricht met bekende, door de FDA gekeurde producten. De werking van deze producten is niet permanent. 

 

Filler behandeling

Door de jaren heen verliest je huid volume en collageen. Dat is volkomen normaal. Met Hyaluronzuurfillers kan dit verloren volume worden hersteld. Fillers worden in de huid geïnjecteerd om de huid op te vullen of om rimpels te verminderen. Extended Skin werkt uitsluitend met de volgende A-merken hyaluronzuur: JUVÉDERM en Restylane.

Deze fillers versterken jouw eigen collageen en hydrateren de huid.

 

 

 Soorten filler behandelingen:

 • Lippen
 • Statische rimpel
 • Neuslippenplooi
 • Marionetlijnen
 • Wallen
 • Kin / kaaklijn
 • Jukbeenderen
 

*Alle behandeling worden verricht met bekende, door de FDA gekeurde producten. De werking van deze producten zijn niet permanent.

Skinbooster

Een Restylane Vital Skinbooster zorgt voor een diepe hydratatie van de huid met een langdurig en natuurlijk resultaat. Door Restylane Vital te injecteren herstelt de huid en daarbij stimuleert Restyle Vital een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit. Zo krijgt je huid haar mooie en natuurlijke gloed terug. Het beste resultaat wordt behaald bij drie behandelingen met tussenpozen van twee tot vier weken.

Corrigeren van ongewenst resultaat

Ben je eerder behandeld met fillers en is het resultaat niet zoals je hoopte? Dat kan in de meeste gevallen gedoseerd en gericht worden opgelost. De arts spoort de filler op door een echo te maken. Deze wordt vervolgens verwijderd met Hyalase, wat zorgt voor een goede doorbloeding. Wacht niet te lang met het corrigeren van complicaties, zodat de schade beperkt blijft. Als een filler verkeerd geïnjecteerd is kan dit leiden tot Ischemie (onvoldoende doorbloeding/zuurstofgebrek) of Necrose. Dit kan blijvende schade veroorzaken. Indien je twijfelt over het resultaat na een behandeling, raadpleeg altijd je eigen arts, of neem contact met ons op.

DE KLANT AAN HET WOORD

 

Reviews

Dineke Weddepohl
Dineke Weddepohl
Lees verder
Ik had een consult bij de arts en heb een goed gevoel erover. Rustige manier van uitleg en begreep ook dat hij niet iets doet waar hij niet achter staat!
Shanja Kroll
Shanja Kroll
Lees verder
Fijn gesprek gehad met de dokter, eerlijk en oprecht.
Puck Emmerik
Puck Emmerik
Lees verder
Top!
Previous
Next
Richard Jansen
Richard Jansen
Lees verder
Heel lang last gehad van migraine. Eindelijk een arts die het geleidelijk doet zodat ik nog minder pijn heb ook na de behandeling! Echt een aanrader.Gaf me ook een veilig gevoel.