Gratis verzending vanaf 50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

Huidanalyse scan

Bij  Schoonheidssalon Extended Skin in Houten kan je een huidanalyse scan op maat laten doen. Samen met de schoonheidsspecialiste kijk je naar de conditie van jouw huid. Vervolgens krijg je advies over welke huidproducten het beste passen bij jouw huid. Daarmee kun je thuis aan de slag om jouw huid te laten stralen!

Huidanalyse scan met persoonlijk advies

De huidanalyse scan met de Observe 520 geeft een huidbeeld weer wat we met het blote oog niet waar kunnen nemen. Tijdens de intake en bij de nacontrole maken we zo’n huidscan. Zo kunnen we de resultaten vergelijken.
 

De scan maakt 6 digitale foto’s met verschillende soorten licht.  Hierdoor zie je op elke foto een ander aspect van de huid. Deze foto’s kunnen wij vergroten en over elkaar heen schuiven om de verschillen goed te laten zien.


Vaak wordt met deze foto’s ook duidelijk hoe het met de huidveroudering is. Dat kan confronterend zijn, omdat je dat met het blote oog vaak nog niet kunt zien.

Wat is er te zien op de huidscan?

De specialiste kijkt altijd samen met jou naar de beste behandeling voor je huid. Dat gun jij je huid toch ook?

Plan een gratis intake gesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

 

Client reviews

Onze klanten aan het woord: