Gratis verzending vanaf 50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

Huidanalyse scan

Bij ons instituut bieden we een grondige huidanalyse met behulp van geavanceerde huidscantechnologieën. Ontdek wat een huidscan kan onthullen en hoe het inzicht biedt in de specifieke behoeften van jouw huid. Door een skin scan te laten uitvoeren, wordt de conditie van je huid zorgvuldig geanalyseerd en in kaart gebracht.

 

Samen met onze ervaren schoonheidsspecialiste bespreek je de resultaten van de huidscan en ontvang je op maat advies over hoe je het beste voor jouw huid kunt zorgen. Van de conditie van je huid tot welke huidproducten het meest geschikt zijn, we begeleiden je stap voor stap naar een gezonde, stralende huid.

Gun jezelf de luxe van een gepersonaliseerde huidanalyse en ontdek de geheimen van een goed verzorgde huid.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een huidscan en ontvang advies dat perfect aansluit bij jouw huidbehoeften.

Huidanalyse scan met persoonlijk advies

De huidanalyse scan met de Observe 520 geeft een huidbeeld weer wat we met het blote oog niet waar kunnen nemen. Tijdens de intake en bij de nacontrole maken we zo’n huidscan. Zo kunnen we de resultaten vergelijken.
 

De scan maakt 6 digitale foto’s met verschillende soorten licht.  Hierdoor zie je op elke foto een ander aspect van de huid. Deze foto’s kunnen wij vergroten en over elkaar heen schuiven om de verschillen goed te laten zien.


Vaak wordt met deze foto’s ook duidelijk hoe het met de huidveroudering is. Dat kan confronterend zijn, omdat je dat met het blote oog vaak nog niet kunt zien.

Wat is er te zien op de huidscan?

De specialiste kijkt altijd samen met jou naar de beste behandeling voor je huid. Dat gun jij je huid toch ook?

Plan een gratis intake gesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

 

Client reviews

Onze klanten aan het woord: