Gratis verzending vanaf €50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

Over Ons

Ben jij een perfectionist? Geen zorgen, dat zijn wij ook!

Bij Schoonheidssalon Extended Skin in Houten geniet je van luxe beautybehandelingen die er stuk voor stuk voor zorgen dat jij stralend de deur uit gaat. Of het nu gaat om een glowy skin, een (kleine) touch up van je wenkbrauwen, of permanente make-up. Onze specialistes hebben de kennis, tijd én aandacht om jou heerlijk in de watten te leggen. Wij werken uitsluitend met schone, botanische producten die allemaal dierproefvrij zijn en leveren maatwerk en duurzaamheid. Door jezelf goed te verzorgen is mooi ouder worden een eitje!

Cosmetische ingrepen

Wil je bepaalde delen van jouw gezicht meer accentueren, of juist camoufleren? Dan zijn veilige en efficiënte fillers the way to go. Onze gecertificeerde cosmetisch arts helpt je graag. Ben jij klaar voor volle, kissable lippen? Wil je al heel lang iets doen aan de kraaienpootjes in je ooghoeken? Bij Extended Skin ben je aan het juiste adres. Zelfs als je enorm perfectionistisch bent. Want, fun fact: dat zijn wij ook!


Voor het eerst naar de schoonheidssalon?

Heb je behoefte aan een moment voor jezelf? Jezelf eens lekker laten vertroetelen kan je een flinke energie-boost geven. Maar, wat ga je precies doen? Ook wanneer termen als peelings, lash lifts en microdermabrasie je helemaal niets zeggen kun je bij ons terecht. Je mag ons altijd bellen voor advies. Geen vraag is te gek. Ook handig is onze huidanalyse-scan. Hierbij kijkt één van onze specialistes nauwkeurig naar jouw huid om vervolgens te bepalen hoe we die het beste kunnen verwennen. Zo weet je precies welke behandeling bij jou past.

Het team van Extended Skin

Hoi, ik ben Milena.

Eigenaresse van Extended Skin. 29 jaar oud en ik wil mij graag even kort bij je voorstellen!

Op mijn 16e begon ik mijn carrière in een beauty salon. Als een jong broekie mocht ik toen voor het eerst wenkbrauwen epileren en met trillende vingers lukte dit aardig ook. Ik ontdekte meteen mijn passie en wilde graag mijn kennis uitbreiden in de beauty sector.

Toch wilde ik het ondernemers vak eerst leren en ben ik naast mijn bijbaan in de beauty branche internationaal business management gaan sturen aan TIO. Nu.. 12 jaar later heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd bij onder andere U consultancy (dermatologie) en MP Brows en ben ik een gecertificeerde huidspecialist, PMU Artist en ondernemer.

Na 3 jaar werkzaam geweest te zijn bij New Skin in Houten heb ik de salon kunnen overnemen. Hier ben ik ontzettend trots op.

Het beste wat ik heb bereikt? Van mijn passie mijn job gemaakt! Elke dag geniet ik weer van de behandelingen die ik uitvoer. Waarom? Omdat ik mensen hun eigen ik weer terug geef!

 

Ik hoop je snel te zien!

Hoi, ik ben Melissa.

26 jaar oud en werkzaam als Huidspecialist en PMU Artist bij Extended Skin. En ook ik wil me graag even voorstellen!

Sinds 2015 ben ik gediplomeerd als Allround Schoonheidsspecialiste. Na mijn opleiding ben ik gelijk aan de slag gegaan in de Beautybranche.

Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen en opleidingen behaald, die mijn kennis in de uiterlijke verzorging hebben verbreed.

Naast Huidspecialiste ben ik gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente-make-up.

Wat ik het leukste vind aan het zetten van permanente make-up is dat het mensen weer een stukje zelfvertrouwen geeft.

Je kunt onder andere bij mij terecht voor het zetten van wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

 

Tot snel!