Gratis verzending vanaf 50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

De specialist in permanente make-up en huidverbeting in utrecht

Ben jij een perfectionist? Geen zorgen, dat zijn wij ook!

Bij Schoonheidssalon Extended Skin in Houten geniet je van luxe beautybehandelingen die er stuk voor stuk voor zorgen dat jij stralend de deur uit gaat. Of het nu gaat om een glowy skin, een (kleine) touch up van je wenkbrauwen, of permanente make-up. Onze specialistes hebben de kennis, tijd én aandacht om jou heerlijk in de watten te leggen. 

 

Wij werken uitsluitend met schone, botanische producten die allemaal dierproefvrij zijn en leveren maatwerk en duurzaamheid. Door jezelf goed te verzorgen is mooi ouder worden een eitje!

Aandacht voor jouw wensen

Bij ons staat de klant centraal en daarom werken we samen met jou om de beste huidverbetering of permanente make up oplossing te vinden die past bij je persoonlijke stijl en wensen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat en je zelfverzekerd voelt in je dagelijks leven. 

Cosmetische ingrepen

Wil je bepaalde delen van jouw gezicht meer accentueren, of juist camoufleren? Dan zijn veilige en efficiënte fillers the way to go. Onze gecertificeerde cosmetisch arts helpt je graag. Ben jij klaar voor volle, kissable lippen? Wil je al heel lang iets doen aan de kraaienpootjes in je ooghoeken? Bij Extended Skin ben je aan het juiste adres. Zelfs als je enorm perfectionistisch bent. Want, fun fact: dat zijn wij ook!

Voor het eerst naar de schoonheids­salon?

Heb je behoefte aan een moment voor jezelf? Jezelf eens lekker laten vertroetelen kan je een flinke energie-boost geven. Maar, wat ga je precies doen? Ook wanneer termen als peelings, lash lifts en microdermabrasie je helemaal niets zeggen kun je bij ons terecht. Je mag ons altijd bellen voor advies. Geen vraag is te gek. Ook handig is onze huidanalyse-scan. Hierbij kijkt één van onze specialistes nauwkeurig naar jouw huid om vervolgens te bepalen hoe we die het beste kunnen verwennen. Zo weet je precies welke behandeling bij jou past.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je afspraak. 

Client reviews

Onze klanten aan het woord: