Gratis verzending vanaf 50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

Acne gezichts­behandeling

Leef jij met acne of onzuiverheden op je gezicht? Onze acne gezichtsbehandeling is precies wat je nodig hebt. Met onze expertise op het gebied van het behandelen van acne, puistjes en onzuiverheden, bieden wij doeltreffende oplossingen die jouw huid weer laten stralen.

Wat is acne?

Acne betekent jeugdpuistjes. De puistjes zitten in het gezicht, op de rug en op de borst. Eigenlijk waar er veel talgproductie zit zie je ook de donstekeningen. De huid bevat namelijk kliertjes die talg aanmaken. Als deze kleertjes verstopt of ontstoken raken ontstaan er puistjes. 

 

Heb jij last van acne en ben je ten einde raad? Uit het hele land ondersteunen wij mensen met puistjes die alles al hebben geprobeerd. Behalve dat dit erg vervelend is, is de oorzaak van acne complex en voor iedereen anders. 

Behandelplan

Extended skin stelt een Huidinstituut persoonlijk behandelplan op, om jou huid volledig te herstellen. Want niet alleen jij bent uniek, jouw huid is dat ook. Jouw huid laat precies zien hoe het met je gaat. Wanneer je lichaam overbelast is, wordt de huid als uitscheidingsorgaan gebruikt en heb je meer last van onzuiverheden. 

 

Het is belangrijk om de oorzaak van je acne te achterhalen om een egale huid te krijgen. Dat gaan wij samen doen. Wil jij je huid niet langer behandelen met medicatie? Kies dan voor deze behandeling. Wij gaan niet alleen een laag dieper, maar ook een stap verder. 

 

Van het aanpakken van acne tussen de wenkbrauwen tot het reguleren van overtollig talg op je gezicht, onze clarifying gezichtsbehandelingen zijn speciaal ontworpen om jouw huidproblemen aan te pakken. Ervaar zelf de transformatie en ontdek hoe een professionele gezichtsbehandeling jouw huid kan verbeteren.

Last van acne of onzuiverheden?

Voor de acne gezichtsbehandeling gebruiken we deze ingrediënten:

Acne gezichts­behandeling

De behandeling gaat de strijd aan met acne en puistjes en controleert de talgproductie
89,95 Behandeling van 60 min.
  • Gebruik van Cosmedix verzorgingsproducten
  • Huidanalyse-scan met de Observe
  • Dieptereiniging
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Gelaat Massage
  • Verzorgende masker
  • Dag of nachtverzorging
  • Oog crème
Populair

Client reviews

Henny Blooij

4.9/5

Lieve, leuke jonge dames. Zijn heel klantgericht. Maken van je bezoek echt een feestje. Werken behendig, correct en snel. Nemen echt de tijd voor je. Als je klaar bent krijg altijd monstertjes mee om te proberen.