Permanente make-up

Permanente make-up, afgekort PMU, is de oplossing voor iedere vrouw (of man) die er gedurende
de hele dag verzorgd uit wil zien. Ben je een perfectionist, geen zorgen wij zijn dat ook!

Maak een afspraak

Microblading & Hairstroke

Microblading wordt aangebracht door middel van de mesjestechniek. Binnen deze techniek maken wij gebruik van een mesje, bestaande uit 12 ultrafijne steriele naaldjes op een rij. Deze naaldjes worden in inkt gedoopt, waarna de pigmenten in een vegende en vloeiende beweging in de bovenste laag van de huid worden aangebracht. De hairstroke techniek wordt met een puntnaald aangebracht. Deze techniek is op een gevoelige of dunne huid aanpasbaar.

Bekijk prijzen

Ombré Powder Brow

Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. Bij ombré powder brows worden de wenkbrauwen niet volledig donker in geschaduwd. Zo wordt bij de aanzet met een lichte tint begonnen, waarna deze naar de punten toe in een donkerdere tint overloopt. Dit zorgt voor een zacht en natuurlijk effect. Deze techniek is aanpasbaar op een vettige huid.

Bekijk prijzen

Combi Brow

Het meest belangrijke verschil is dat de Combi brow techniek bij de aanzet van de wenkbrauw gecombineerd wordt met de Ultra fijne haartjes techniek.
Dit oogt natuurlijker en heeft bij de aanzet een warriger effect. Het verloop van de aanzet naar de staart van de wenkbrauw is van licht naar donker.
Door de haartjes bij de aanzet te plaatsen is deze techniek ook toe te passen bij vrouwen met minder volle wenkbrauw haar.

Bekijk prijzen

Eyeliner 

Een van de mogelijkheid binnen permanente make-up is het zetten van een permanente eyeliner. Speciaal voor de eyeliner ontwikkelde kleuren waaruit u kunt kiezen zijn zwart en donkerbruin. Voor het aanbrengen van de permanente eyeliner zijn verschillende technieken beschikbaar. Tijdens een consult brengen wij samen met u eventuele wensen in kaart.

Vooraf bespreken wij met jou de wensen in een adviesgesprek.

Bekijk prijzen

Soft lips

Permanente make up van de lippen wordt door velen een lip tatoeage of lip tattoo genoemd. Toch is er een verschil tussen permanente lippen make up en het tatoeëren van de lippen.

Bij lippen tatoeëren gaan de pigmenten dieper de huid binnen en blijven daardoor levenslang zitten.
Bij permanente make up worden de pigmenten op minimale diepte ingebracht. Hierdoor zal de semi permanente make up van de lippen na ongeveer 2 tot 5 jaar langzaam vervagen. Waardoor lelijke verkleuring van het pigment voorkomen wordt.

Bekijk prijzen

DE KLANT AAN HET WOORD

Reviews

Goede en duidelijke uitleg over de behandeling. Professionele medewerkers met veel ervaring. Zeer nette salon! Ik ga hier vaker komen.

S. van den Berg

Weer super geholpen! Het is het rijden vanuit Amsterdam zeker waard, ik kom toch al een aantal jaar hier om mijn permanente make-up bij te laten werken en niks meer dan positief. Ze weten precies wat je nodig hebt en bij je past. Perfect!

M. Mieremet

Lieve, leuke jonge dames. Zijn heel klantgericht. Maken van je bezoek echt een feestje. Werken behendig, correct en snel. Nemen echt de tijd voor je. Als je klaar bent krijg altijd monstertjes mee om te proberen.

H. Blooij