Gratis verzending vanaf 50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

Peelings

Ervaar de transformatie van je huid met onze professionele peelingbehandelingen. Een peeling is dé oplossing om dode huidcellen te verwijderen, celvernieuwing te stimuleren en oneffenheden zichtbaar te verminderen. Bij ons instituut bieden we effectieve peelings die je huid een jongere en frissere uitstraling geven.

 

Voor welke peeling ga jij?

Peelings staan bekend om het krachtige huidverjongende- en verbeterende effecten. Met een peeling stimuleren we de huidvernieuwing. Dode huidcellen laten makkelijker los, waardoor je een frissere uitstraling krijgt. Perfect om oneffenheden zichtbaar te verminderen en de huid te verstevigen.

Blueberry Smoothie Peel Level 1

Deze zuiverende smoothie peel heeft als hoofdingrediënt de blauwe bes, die vol met anitoxidanten zit. Hiermee bestrijden we vrije radicalen en beschermen we de huid tegen omgevingsstress, die ontstekingen en schade aan het collageen en elastine van de huid kan veroorzaken. Deze behandeling is het meest effectief in een kuurvorm met wekelijks gebruik. Er is geen voorbereiding van de huid nodig.

Directe resultaten: 

Pomegrante Peel Level 1

De Pomegranate peeling is rijk aan antioxidanten die de huid verheldert en exfolieren. Dit maakt je huid gladder en zachter. Bovendien laat deze peeling op basis van granaatappel je huid stralen! Deze behandeling is het meest effectief in een kuurvorm met wekelijks gebruik. Er is geen voorbereiding van de huid nodig.

Directe resultaten: 

Essential Peptide Peel Level 1+

De Essential Peptide Peel vermindert de zichtbare tekenen van huidveroudering door een combinatie van krachtige peptiden en stamceltechnologie. Dit geeft een heldere teint en draagt bij aan een soepele, gladde en jonge huid. De toevoeging van frambozenolie zorgt ervoor dat UV-straling op een natuurlijke manier geabsorbeerd wordt. Zo beschermt deze peeling ook na de behandeling nog tegen zonschade. Deze behandeling is het meest effectief in een kuurvorm waarbij deze eens per twee weken gebruikt wordt en in combinatie met thuisproducten. Na elke peeling raden we je passende producten aan die je thuis kunt gebruiken. Zo behaal je het beste resultaat! De huid dient minimaal 15 dagen te worden voorbereid thuis.

Directe resultaten: 

Benefit Peel Level 1+

Deze zachte, universele peeling op basis van ananas is rijk aan vitamine A en C. De Benefit Peel verheldert, corrigeert en beschermt de huid. Het is de perfecte behandeling tegen hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels. Deze behandeling is het meest effectief in een kuurvorm waarbij deze eens per twee weken gebruikt wordt en in combinatie met thuisproducten. Na elke peeling raden we je passende producten aan die je thuis kunt gebruiken. Zo behaal je het beste resultaat! De huid dient minimaal 15 dagen te worden voorbereid thuis. De huid dient minimaal 15 dagen te worden voorbereid thuis.

Directe resultaten: 

Clarity Peel Level 1+

Met deze milde peeling verhelder je de huid op een gezonde en veilige manier. De Clarity Peel verwijdert vuil, talg en onzuiverheden uit de poriën. Dit resulteert in een zachte, levendige uitstraling. Uitstekend geschikt voor een acne huid. Deze behandeling is het meest effectief in kuurvorm bij maandelijks gebruik en in combinatie met thuisproducten. Na elke peeling raden we je passende producten aan die je thuis kunt gebruiken. Zo behaal je het beste resultaat!

Let op: Voorafgaand aan deze peeling dien je level 1 peeling afgerond te hebben.

Directe resultaten: 

Deep Sea Peel Level 2

In tegenstelling tot de meeste andere peelings is deze vrij van zuren. De Deep Sea Peel bouwt de huid opnieuw op. Met koraal- en zeewierextract wordt de vernieuwing van de huid optimaal gestimuleerd. Deze peeling verbetert de doorbloeding en de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen in de huid. Deze behandeling is het meest effectief in kuurvorm bij maandelijks gebruik en in combinatie met thuisproducten. Na elke peeling raden we je passende producten aan die je thuis kunt gebruiken. Zo behaal je het beste resultaat!

Let op: Voorafgaand aan deze peeling dien je level 1+ peeling afgerond te hebben. Deze peeling wordt niet aanbevolen voor de gevoelige huid. Afhankelijk van de huidconditie, kunnen er milde tot matige schilfers optreden.

Directe resultaten: 

Timeless Peel Level 2+

Deze Peeling bevat een hoge concentratie Retinol en stimuleert de aanmaak van collageen, elastieke en nieuwe cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen pigmentatie. Deze behandeling is het meest effectief in kuurvorm bij maandelijks gebruik en in combinatie met thuisproducten. Na elke peeling raden we je passende producten aan die je thuis kunt gebruiken. Zo behaal je het beste resultaat!

Let op: Voorafgaand aan deze peeling dien je een level 2 peeling afgerond te hebben. Deze peeling wordt niet aanbevolen voor de gevoelige huid. Afhankelijk van de huidconditie, kunnen er milde tot matige schilfers optreden.

Directe resultaten: 

Blueberry + Retinol Peel Level 3

Bij deze Peeling worden twee Cosmedix Peelings samengevoegd: De Blueberry Smoothie Peel en de Essential Peptide Peel, Benefit Peel of de Clarity Peel. Deze intense peeling zorgt voor een geëgaliseerde huid en gaat veroudering tegen. Deze behandeling is het meest effectief in kuurvorm bij maandelijks gebruik en in combinatie met thuisproducten. Na elke peeling raden we je passende producten aan die je thuis kunt gebruiken. Zo behaal je het beste resultaat!

Let op: Voorafgaand aan deze peeling dien je level 2+ afgerond te hebben. Deze peelings wordt niet aanbevolen voor de gevoelige huid. Afhankelijk van de huidconditie, kunnen er milde tot matige schilfers optreden.

Directe resultaten: 

Deep Sea + Timeless Peel Level 4

Bij deze Peeling worden twee Cosmedix Peelings samengevoegd: De Deep Sea Peel van Level 2 en de Timeless Peel van Level 2+. Bij deze behandeling wordt acne verminderd en gaan we diepere lijnen en rimpels tegen. Dankzij de stimulatie van het collageen voelt de huid steviger aan. Deze behandeling is het meest effectief in kuurvorm bij maandelijks gebruik en in combinatie met thuisproducten.

Let op: Voorafgaand aan deze peeling dien je een level 3 peeling afgerond te hebben. Deze peeling wordt niet aanbevolen voor de gevoelige huid. Afhankelijk van de huidconditie, kunnen er milde tot matige schilfers optreden.

Directe resultaten: 

Plan een gratis intake gesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

 

Client reviews

Onze klanten aan het woord: