Gratis verzending vanaf €50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

Peelings

Verwen jezelf met een heerlijke peeling voor je gezichtshuid. Na afloop zal je huid jonger
ogen en veel frisser aanvoelen!

Voor welke peeling ga jij?

Peelings staan bekend om het krachtige huidverjongende- en verbeterende effecten. Met een peeling stimuleren we de huidvernieuwing. Dode huidcellen laten makkelijker los, waardoor je een frissere uitstraling krijgt. Perfect om oneffenheden zichtbaar te verminderen en de huid te verstevigen.

Blueberry Smoothie Peel Level 1

Deze zuiverende smoothie peel heeft als hoofdingrediënt de blauwe bes, die vol met anitoxidanten zit. Hiermee bestrijden we vrije radicalen en beschermen we de huid tegen omgevingsstress, die ontstekingen en schade aan het collageen en elastine van de huid kan veroorzaken. Deze behandeling is het meest effectief in een kuurvorm met wekelijks gebruik. Er is geen voorbereiding van de huid nodig.

 

Directe resultaten: 

 • Exfolieert door het verwijderen van ruwe en doffe verhoornde huidcellen.
 • Verwijdert verstoppende onzuiverheden voor een heldere en gebalanceerde huid.

Pomegrante Peel Level 1

De Pomegranate peeling is rijk aan antioxidanten die de huid verheldert en exfolieren. Dit maakt je huid gladder en zachter. Bovendien laat deze peeling op basis van granaatappel je huid stralen! Deze behandeling is het meest effectief in een kuurvorm met wekelijks gebruik. Er is geen voorbereiding van de huid nodig.

 

Directe resultaten:

 • Exfolieert en verfijnt de huid.
 • Vermindert hyperpigmentatie.
 • Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 • Verheldert de teint en laat de huid stralen.

Essential Peptide Peel Level 1+

De Essential Peptide Peel vermindert de zichtbare tekenen van huidveroudering door een combinatie van krachtige peptiden en stamceltechnologie. Dit geeft een heldere teint en draagt bij aan een soepele, gladde en jonge huid. De toevoeging van frambozenolie zorgt ervoor dat UV-straling op een natuurlijke manier geabsorbeerd wordt. Zo beschermt deze peeling ook na de behandeling nog tegen zonschade. Deze behandeling is het meest effectief in een kuurvorm waarbij deze eens per twee weken gebruikt wordt en in combinatie met thuisproducten. Na elke peeling raden we je passende producten aan die je thuis kunt gebruiken. Zo behaal je het beste resultaat! De huid dient minimaal 15 dagen te worden voorbereid thuis.

 

Directe resultaten:

 • Exfolieert de huid voor een direct zachter en gladdere textuur.
 • Stimuleert een intense huidvernieuwing met Retinol.
 • Balanceert vochtgehalte en biedt bescherming tegen toekomstige schade.

Benefit Peel Level 1+

Deze zachte, universele peeling op basis van ananas is rijk aan vitamine A en C. De Benefit Peel verheldert, corrigeert en beschermt de huid. Het is de perfecte behandeling tegen hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels. Deze behandeling is het meest effectief in een kuurvorm waarbij deze eens per twee weken gebruikt wordt en in combinatie met thuisproducten. Na elke peeling raden we je passende producten aan die je thuis kunt gebruiken. Zo behaal je het beste resultaat! De huid dient minimaal 15 dagen te worden voorbereid thuisDe huid dient minimaal 15 dagen te worden voorbereid thuis.

 

Directe resultaten:

 

 • Exfolieert ruwe en doffe verhoornde huidcellen.
 • Verwijdert onzuiverheden.
 • Zorgt voor een uitgebalanceerde huid.

Clarity Peel Level 1+

Met deze milde peeling verhelder je de huid op een gezonde en veilige manier. De Clarity Peel verwijdert vuil, talg en onzuiverheden uit de poriën. Dit resulteert in een zachte, levendige uitstraling. Uitstekend geschikt voor een acne huid. Deze behandeling is het meest effectief in kuurvorm bij maandelijks gebruik en in combinatie met thuisproducten. Na elke peeling raden we je passende producten aan die je thuis kunt gebruiken. Zo behaal je het beste resultaat!

Let op: Voorafgaand aan deze peeling dien je level 1 peeling afgerond te hebben.

 

Directe resultaten:

 • Verbeter de huidtextuur.
 • Vermindert roodheid en herstelt de vochtbalans.
 • Verwijdert dode huidcellen voor een gezonde, stralende teint.

 

claritypeel

Deep Sea Peel Level 2

In tegenstelling tot de meeste andere peelings is deze vrij van zuren. De Deep Sea Peel bouwt de huid opnieuw op. Met koraal- en zeewierextract wordt de vernieuwing van de huid optimaal gestimuleerd. Deze peeling verbetert de doorbloeding en de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen in de huid. Deze behandeling is het meest effectief in kuurvorm bij maandelijks gebruik en in combinatie met thuisproducten. Na elke peeling raden we je passende producten aan die je thuis kunt gebruiken. Zo behaal je het beste resultaat!

Let op: Voorafgaand aan deze peeling dien je level 1+ peeling afgerond te hebben. Deze peeling wordt niet aanbevolen voor de gevoelige huid. Afhankelijk van de huidconditie, kunnen er milde tot matige schilfers optreden.

 

Directe resultaten:

 • Intense exfoliatie voor een zachtere en gelijkmatigere huidstructuur.
 • Stimuleert celvernieuwing, collageensynthese en circulatie.
 

Timeless Peel Level 2+

Deze Peeling bevat een hoge concentratie Retinol en stimuleert de aanmaak van collageen, elastieke en nieuwe cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen pigmentatie. Deze behandeling is het meest effectief in kuurvorm bij maandelijks gebruik en in combinatie met thuisproducten. Na elke peeling raden we je passende producten aan die je thuis kunt gebruiken. Zo behaal je het beste resultaat!

Let op: Voorafgaand aan deze peeling dien je een level 2 peeling afgerond te hebben. Deze peeling wordt niet aanbevolen voor de gevoelige huid. Afhankelijk van de huidconditie, kunnen er milde tot matige schilfers optreden.

 

Directe resultaten:

 •  Stimuleert gezonde collageen- en elastineproductie.
 • Stimuleert huidvernieuwing en eiwitsynthese.
 • Verwijderd dode huidcellen voor een gezonde, stralende teint. 
 

Blueberry + Retinol Peel Level 3

Bij deze Peeling worden twee Cosmedix Peelings samengevoegd: De Blueberry Smoothie Peel en de Essential Peptide Peel, Benefit Peel of de Clarity Peel. Deze intense peeling zorgt voor een geëgaliseerde huid en gaat veroudering tegen. Deze behandeling is het meest effectief in kuurvorm bij maandelijks gebruik en in combinatie met thuisproducten. Na elke peeling raden we je passende producten aan die je thuis kunt gebruiken. Zo behaal je het beste resultaat!

Let op: Voorafgaand aan deze peeling dien je level 2+ afgerond te hebben. Deze peelings wordt niet aanbevolen voor de gevoelige huid. Afhankelijk van de huidconditie, kunnen er milde tot matige schilfers optreden.

 

Directe resultaten:

 • Gehydrateerde en egale huid.
 • Lijntjes en rimpels zijn opgevuld.
 • Pigment en algehele verheldering van de huid. 

 Deep Sea + Timeless Peel Level 4

Bij deze Peeling worden twee Cosmedix Peelings samengevoegd: De Deep Sea Peel van Level 2 en de Timeless Peel van Level 2+. Bij deze behandeling wordt acne verminderd en gaan we diepere lijnen en rimpels tegen. Dankzij de stimulatie van het collageen voelt de huid steviger aan. Deze behandeling is het meest effectief in kuurvorm bij maandelijks gebruik en in combinatie met thuisproducten.

Let op: Voorafgaand aan deze peeling dien je een level 3 peeling afgerond te hebben. Deze peeling wordt niet aanbevolen voor de gevoelige huid. Afhankelijk van de huidconditie, kunnen er milde tot matige schilfers optreden.

 

Directe resultaten:

 • Vermindering van acne littekens.
 • Vermindering van diepere lijnen en rimpels.
 • Versteviging van de huid.

DE KLANT AAN HET WOORD

 

Reviews

Germa Zuidewijk
Germa Zuidewijk
Lees verder
Goed geholpen, heel vriendelijk en ben heel blij met het eindresultaat.
Nienke de Jong
Nienke de Jong
Lees verder
Top salon! Er werd echt geluisterd naar mijn wensen. Ik ben eindelijk van mijn couperose af!
Yvonne Hillebrand
Yvonne Hillebrand
Lees verder
Goede service en behandeling.