Gratis verzending vanaf 50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

Permanente eyeliner

Ben je op zoek naar de perfecte oplossing voor een langdurige, moeiteloze schoonheid?

Onze permanente eyeliner behandelingen bieden de ultieme verfijning voor je ogen, met resultaten die spreken voor zich.

Met technieken zoals permanente eyeliner voor en na, permanente eyeliner boven en onder, deepliner en zelfs shadow eyeliner, zorgen we voor een gepersonaliseerde stijl die bij jou past.

Altijd de perfecte eyeliner dankzij semi-permanente make-up

Met de kracht van permanente eyeliner kan je de schoonheid van je ogen versterken en je uitstraling verbeteren met minimale inspanning.

Bekijk onze voor-en-na foto’s van tevreden klanten op onze instagram die hun ogen hebben laten transformeren door onze deskundige kunstenaars aan het werk.

De verschillende technieken voor permanente eyeliner:

Boven- en of onderkant eyeliner

Gebruik je dagelijks eyeliner? Dan is deze techniek voor permanente eyeliner perfect voor jou! Deze permanente oogmake-up is wat dikker en opvallender dan de Deepliner-techniek. De eyeliner wordt aan de grens van je wimpers aangebracht, waardoor deze veel voller lijken. Dubbel voordeel dus! 


Ook kun je ervoor kiezen om aan de onderkant van je oog een subtiele dunne liner aan te laten brengen. Let op: deze techniek is minder geschikt als je zware (hangende) oogleden hebt.

Deepliner

Ben je op zoek naar een subtiele frisse eyeliner met een natuurlijke uitstraling?

 

Met de Deepliner-techniek creëeren we een mooie subtiele permanente eyeliner. Het pigment wordt in een dunne, strakke lijn aangebracht bij je wimperrand. Dit geeft niet alleen je ogen, maar ook je wimpers een liftend effect. Zo heb je altijd een frisse, natuurlijke en stralende
oogopslag!

Smokey/shadow eyeliner

Smokey/shadow eyeliner is een eyeliner die een beetje uitloopt aan de randen. De eyeliner bestaat uit een schaduw effect van twee of drie kleuren, van donker naar licht. 
 

Op die manier kunnen zowel dramatische Smokey eyes als een subtiele schaduw eyeliner gerealiseerd worden. Het geeft je ogen meer kracht en je gezicht een mooie uitstraling. Er kan in overleg met de PMU specialiste gekozen worden voor kleuren die passen bij jouw huid. 

Voor de juiste dikte wordt er gekeken naar de vorm van jouw gezicht. 

 

De specialiste van Extended Skin zijn experts op het gebied van permanente make-up. En zullen je helemaal begeleiden tijdens de behandeling.

Hoe zit een behandeling voor PMU eyeliner eruit?

Op het tijdstip van jouw afspraak ontvangen we je in onze salon in Houten. We vragen je om een gezondheidsverklaring in te vullen en de uitleg over jouw behandeling goed door te lezen. Vervolgens nemen we je mee naar behandelruimte, waar je plaatsneemt op een comfortabel behandelbed. We nemen de tijd om jouw wensen te bespreken en je goed te adviseren over jouw type huid en ogen.

 

Daarna zal de specialiste beginnen met het tekenen van de eyeliner. Hierbij meet ze je ogen op om zo de ideale eyeliner te tekenen die bij jouw ogen en gezicht passen. Ook kijkt de specialiste naar welke kleur het beste past en checkt ze of jij het ermee eens bent. We beginnen nooit voordat jij aan hebt gegeven dat de vorm goed is!

 

Vervolgens wordt de permanente eyeliner aangebracht. Dit is meestal niet pijnlijk, maar je voelt het wel een beetje. Daarom is het fijn als je uitgerust en ontspannen naar je afspraak komt. Zo verloopt de behandeling het prettigst. Draag je lenzen? Neem je lenzendoosje dan mee naar de afspraak. Deze kunnen tijdens de behandeling namelijk niet in je ogen blijven.

Prijzen

Plan een gratis intake gesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

 

Veelgestelde vragen over permanente eyeliner

Wanneer je permanente eyeliner aan hebt laten brengen is een nabehandeling noodzakelijk. Zonder zo’n nabehandeling zullen de eyeliners maximaal twee maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling zal het pigment vervagen. 

 

 

We raden je aan om na de eerste behandeling direct een nabehandeling te boeken. Voor het beste effect vindt de nabehandeling na 6 tot 8 weken na je eerste behandeling plaats. Lukt het niet om de afspraak binnen deze termijn te boeken? Dan kan je tot maximaal 3 maanden na je eerste behandeling een nabehandeling inplannen. Dat brengt wel extra kosten met zich mee, omdat de specialiste na een langer verloop meer tijd nodig heeft voor de nabehandeling.

Net na een behandeling ziet je eyeliner er zeer donker uit. Dat wordt na watercontact al iets minder, maar ze beginnen dan ook te vervellen. Vlekjes, korstjes en pigmentverlies zijn dan normaal. Je hoeft dus niet ongerust te zijn, maar je mag ons natuurlijk altijd bellen! Probeer de eyeliner zo min mogelijk aan te raken zodat ze mooi kunnen genezen. Omdat het pigment tijd nodig heeft om te stabiliseren in de huidoppervlakte, is het eindresultaat na zo’n 90 dagen goed zichtbaar.

Helaas is permanente make-up niet voor iedereen geschikt. Het aanbrengen van permanente make-up is niet mogelijk als je:

 

 

 

 • Zwanger bent
 • Hepatitis- of diabetespatiënt bent
 • Hart- of vaatziekten hebt
 • Bloedverdunners inneemt
 • Korter dan 2 weken geleden een COVID-19 vaccinatie hebt gehad, of deze binnen 2 weken na je geplande behandeling zal krijgen
 • Korter dan 4 weken geleden nog medicijnen tegen acné hebt gebruikt
 
 

Mensen met Alopecia of extreem haarverlies na een chemokuur kunnen wél behandeld worden. Gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts. Kijk voor achtgrond informatie over de bovenstaande risico’s op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl 

 

 

Permanente make-up wordt niet gezet voor en tijdens chemotherapie, in sommige gevallen kunnen we in overleg met de behandelde oncoloog een uitzondering maken, maar dit komt vrijwel nooit voor. Probeer je eerste behandeling circa acht weken voor de chemotherapie te plannen, zodat er nog eventuele nabehandeling kan plaatsvinden indien mogelijk.

De precieze houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon. Zo maakt het bijvoorbeeld uit welke kleur je kiest. In het algemeen geldt; hoe lichter de kleur die gezet is, hoe sneller deze vervaagt. Heb je al eerder permanente eyeliner gehad? Ook dan zijn nabehandelingen* vaker nodig.


Eyeliner heeft het voordeel dat het nooit volledig weg zal gaan. Het mooiste resultaat is tussen 1,5 en 3 jaar. Daarna zal de kleur vervagen. 

Na het aanbrengen van permanente eyeliner zullen je ogen de eerste paar uur tot maximaal een dag wat gezwollen zijn. Als je wat gevoeliger bent kan dit tot drie dagen duren, maar dat komt bijna nooit voor.

Er zijn een aantal zaken waar je voorafgaand aan- en na afloop van de behandeling rekening mee dient te houden voor een optimaal resultaat, maar ook voor je veiligheid. Uiteraard bespreken we deze dingen met je wanneer je een afspraak plant.

Voorafgaand aan de behandeling:

 

 • Draag op de dag van de behandeling geen contactlenzen
 • Graag zonder oogmake-up te komen naar de afspraak
 • Indien mogelijk een aantal dagen voor de behandeling te stoppen met bloedverdunners, wel in overleg met je huisarts
 • Graag 2 maanden stoppen met wimperserums
 • Je dient 3 dagen voor de behandeling te wimperextension verwijderen
 • Laat je nooit behandeling onder invloed van alcohol of drugs
 • Zorg dat je goed uitgerust bent, zodat je behandeling prettig verloop
 
 

Nieuwe permanente make-up is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken. Bovendien kunnen wondinfecties tot een minder mooie permanente make-up leiden. Als je de permanente make-up goed verzorgt, duurt het twee tot zes weken tot de behandelde huid genezen is. De behandelde huid is genezen. De behandelaar geeft schriftelijk en per mail uitleg mee over de nazorg van permanente make-up. Lees dit goed door om het optimale resultaat te behalen. Ook kan je onze algemene informatie doornemen. 

 
 

Heb je al permanente make-up laten aanbrengen en ben je niet tevreden? Stuur ons dan een foto van je eyeliner. Zo kunnen we je adviseren over de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om nieuwe permanente make-up aan te
brengen, bijvoorbeeld als je al een hele donkere kleur hebt.

Client reviews

Onze klanten aan het woord: