Gratis verzending vanaf 50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

Permanente eyeliner

Met permanente eyeliner bespaar je dagelijks een hoop tijd. Dankzij de nieuwe semipermanente make-up techniek zit je eyeliner altijd goed en ben je in no-time klaar voor de dag


Boek Een Gratis Intake

Altijd de perfecte eyeliner dankzij semi-permanente make-up

Bij schoonheidssalon Extended Skin in Houten gebruiken we semipermanente make-up (SPMU) voor het pigmenteren van wenkbrauwen of lippen en het zetten van permanente eyeliner. Ook is het mogelijk om oneffenheden als pigmentvlekken, littekens of vitiligo te camoufleren.

De natuurlijke pigmenten worden met zeer fijne naaldjes tussen de eerste en tweede huidlaag aangebracht. Hier voel je bijna niets van! Na verloop van tijd zal het resultaat iets vervagen en is er een vervolgbehandeling nodig.

De verschillende technieken voor permanente eyeliner:

Boven- en of onderkant eyeliner

Gebruik je dagelijks eyeliner? Dan is deze techniek voor permanente eyeliner perfect voor jou! Deze permanente oogmake-up is wat dikker en opvallender dan de Deepliner-techniek. De eyeliner wordt aan de grens van je wimpers aangebracht, waardoor deze veel voller lijken. Dubbel voordeel dus! 

Ook kun je ervoor kiezen om aan de onderkant van je oog een subtiele dunne liner aan te laten brengen. Let op: deze techniek is minder geschikt als je zware (hangende) oogleden hebt.


Boek Een Gratis Intake

Deepliner

Ben je op zoek naar een subtiele frisse eyeliner met een natuurlijke uitstraling?

Met de Deepliner-techniek creëeren we een mooie subtiele permanente eyeliner. Het pigment wordt in een dunne, strakke lijn aangebracht bij je wimperrand. Dit geeft niet alleen je ogen, maar ook je wimpers een liftend effect. Zo heb je altijd een frisse, natuurlijke en stralende
oogopslag!

Smokey/shadow eyeliner

Smokey/shadow eyeliner is een eyeliner die een beetje uitloopt aan de randen. De eyeliner bestaat uit een schaduw effect van twee of drie kleuren, van donker naar licht.

Op die manier kunnen zowel dramatische Smokey eyes als een subtiele schaduw eyeliner gerealiseerd worden. Het geeft je ogen meer kracht en je gezicht een mooie uitstraling. Er kan in overleg met de PMU specialiste gekozen worden voor kleuren die passen bij jouw huid.

Voor de juiste dikte wordt er gekeken naar de vorm van jouw gezicht.

De specialiste van Extended Skin zijn experts op het gebied van permanente make-up. En zullen je helemaal begeleiden tijdens de behandeling.


Boek Een Gratis Intake

Hoe zit een behandeling voor PMU eyeliner eruit?

Op het tijdstip van jouw afspraak ontvangen we je in onze salon in Houten. We vragen je om een gezondheidsverklaring in te vullen en de uitleg over jouw behandeling goed door te lezen. Vervolgens nemen we je mee naar behandelruimte, waar je plaatsneemt op een comfortabel behandelbed. We nemen de tijd om jouw wensen te bespreken en je goed te adviseren over jouw type huid en ogen.

Daarna zal de specialiste beginnen met het tekenen van de eyeliner. Hierbij meet ze je ogen op om zo de ideale eyeliner te tekenen die bij jouw ogen en gezicht passen. Ook kijkt de specialiste naar welke kleur het beste past en checkt ze of jij het ermee eens bent. We beginnen nooit voordat jij aan hebt gegeven dat de vorm goed is!

Vervolgens wordt de permanente eyeliner aangebracht. Dit is meestal niet pijnlijk, maar je voelt het wel een beetje. Daarom is het fijn als je uitgerust en ontspannen naar je afspraak komt. Zo verloopt de behandeling het prettigst. Draag je lenzen? Neem je lenzendoosje dan mee naar de afspraak. Deze kunnen tijdens de behandeling namelijk niet in je ogen blijven.

Prijzen


Veelgestelde vragen over permanente eyeliner

Zijn er meerdere behandelingen nodig voor permanente eyeliner?

Wanneer je permanente eyeliner aan hebt laten brengen is een nabehandeling noodzakelijk. Zonder zo’n nabehandeling zullen de wenkbrauwen maximaal twee maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling zal het pigment met 70% vervagen en na de nabehandeling vervaagt het met 30%. We raden je aan om na de eerste behandeling direct een nabehandeling te boeken. Voor het beste effect vindt de nabehandeling na 6 tot 8 weken na je eerste behandeling plaats. Lukt het niet om de afspraak binnen deze termijn te boeken? Dan kan je tot maximaal 3 maanden na je eerste behandeling een nabehandeling inplannen. Dat brengt wel extra kosten met zich mee, omdat de specialiste na een langer verloop meer tijd nodig heeft voor de nabehandeling.

Hoe verloopt het genezingsproces bij permanente eyeliner?

Net na een behandeling ziet je eyeliner er zeer donker uit. Dat wordt na watercontact al iets minder, maar ze beginnen dan ook te vervellen. Vlekjes, korstjes en pigmentverlies zijn dan normaal. Je hoeft dus niet ongerust te zijn, maar je mag ons natuurlijk altijd bellen! Probeer de eyeliner zo min mogelijk aan te raken zodat ze mooi kunnen genezen. Omdat het pigment tijd nodig heeft om te stabiliseren in de huidoppervlakte, is het eindresultaat na zo’n 90 dagen goed zichtbaar. Tijdlijn genezing permanente eyeliner:

Na de eerste behandeling: 30% zichtbaar resultaat.

Na de tweede behandeling: 70% zichtbaar resultaat.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

Helaas is permanente make-up niet voor iedereen geschikt. Het aanbrengen van permanente make-up is niet mogelijk als je:

Mensen met Alopecia of extreem haarverlies na een chemokuur kunnen wél behandeld worden.

Permanente make-up wordt niet gezet voor en tijdens chemotherapie, in sommige gevallen kunnen we in overleg met de behandelde oncoloog een uitzondering maken, maar dit komt vrijwel nooit voor. Probeer je eerste behandeling circa acht weken voor de chemotherapie te plannen, zodat er nog eventuele nabehandeling kan plaatsvinden indien mogelijk.

Hoelang gaat permanente eyeliner mee?

De precieze houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon. Zo maakt het bijvoorbeeld uit of je een vette huid hebt en of je veel bloedt tijdens de behandeling. Ook speelt de gekozen kleur een rol. In het algemeen geldt; hoe lichter de kleur die gezet is, hoe sneller deze vervaagt. Heb je al eerder permanente eyeliner gehad? Ook dan zijn nabehandelingen* vaker nodig.

Een indicatie van de houdbaarheid:

*Let op, na 12 maanden geldt het gewone tarief voor een nieuwe behandeling.

Zijn de ogen gezwollen na een behandeling met permanente eyeliner?

Na het aanbrengen van permanente eyeliner zullen je ogen de eerste paar uur tot maximaal een dag wat gezwollen zijn. Als je wat gevoeliger bent kan dit tot drie dagen duren, maar dat komt bijna nooit voor.

Waar moet ik rekening mee houden vóór en na de behandeling?

Er zijn een aantal zaken waar je voorafgaand aan- en na afloop van de behandeling rekening mee dient te houden voor een optimaal resultaat, maar ook voor je veiligheid. Uiteraard bespreken we deze dingen met je wanneer je een afspraak plant.

Voorafgaand aan de behandeling:

Na afloop van de behandeling:

Is het mogelijk om permanente make-up aan te laten brengen als je al (semi)permanente make-up hebt?

Heb je al permanente make-up laten aanbrengen en ben je niet tevreden? Stuur ons dan een foto van je eyeliner. Zo kunnen we je adviseren over de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om nieuwe permanente make-up aan te
brengen, bijvoorbeeld als je al een hele donkere kleur hebt.

Client reviews

Onze klanten aan het woord:

Heb hier voor het eerst mijn wenkbrauwen late4n doen en het is prachtig! Met een scherpe blik en een vaste hand zijn er mooie hairstrokes gezet. Ben er onwijs blij mee!
Annelice Kluin
Dit had ik eerder moeten doen ik ben erg blij met het resultaat van mijn eyeliner en lippen!
Judith van Bol-Es
Dik tevreden over mijn lippen! Mooie kleur heel natuurlijk en een goede service! Zeker aan te raden!
Miy Thai
Dit had ik eerder moeten doen ik ben erg blij met het resultaat van mijn eyeliner en lippen!
Ineke Luijn
Fantastische wenkbrauwen en goede service.
Patricia Korssen
Heel tevreden, goed uitgelegd en heel blij met het resultaat.
Ineke Smiesing
Ik ben weer fijn geholpen, en mijn wenkbrauwen zien er weer top uit! Ik ga jaarlijks om ze bij te werken.
Jannet de Kok
Enorm vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ik heb een mooie deepliner laten zetten en geheel pijnloos! Echt een aanrader!
Bahar Cosar
Voor het eerst poeder brows laten zetten. De specialiste wist alles heel goed uit te leggen en nam alle tijd voor. Me! Kom hier zeker terug!
Charlotte de Nooij
Previous
Next