Gratis verzending vanaf 50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

Lash Lift, Henna brows & Brow

Lamination

Zowel een Lash Lift als Henna Brows zorgen op een laagdrempelige en milde wijze voor meer definitie in je gezicht. Waar wacht je nog op?

Lash Volume Lifting

Bij Schoonheidssalon Extended Skin in Houten kun je terecht voor een Lash Volume Lift, ook wel wimperlift genoemd. Met deze behandeling krullen we de natuurlijke wimpers, zonder gebruik te maken van extensions, tangen of klemmen. De wimpers worden hierbij niet beschadigd. 

Dankzij de toevoeging van keratine, collageen en vitamine E creëren we niet alleen een krullend effect, maar ook meer volume. Je gaat na een uurtje de deur uit met een verleidelijke oogopslag, waarvan je zo’n 6 tot 8 weken blijft genieten. 

De voordelen van een Lash Volume Lift:

Voorzorg en verzorging van de wimperlift

Draag op de dag van de behandeling geen contactlenzen.

Graag zonder oogmake-up naar de afspraak komen.

 

Drie dagen vóór de behandeling dienen de wimperextensions verwijderd te zijn.

 

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Uiteraard bespreekt jouw styliste uitgebreid met je hoe je zo lang mogelijk plezier hebt van je prachtige nieuwe wimpers. Het is belangrijk om in de eerste 24 uur na de behandeling je wimpers niet aan te raken en contact met water te vermijden. Daarna kun je alles weer doen zoals je gewend bent!

 

*Let op: Ben je zwanger of gebruik je antibiotica? Dan kunnen we deze behandeling helaas niet bij je uitvoeren. 

 

 

Henna Brows

De Perfect Brow Henna is één van de meeste milde en effectieve manieren om je wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling brengen we je wenkbrauwen perfect in model, worden ze geverfd met Henna en netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up. Het voordeel van verven met Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen creëren.

Henna

Henna van de puurste vorm

De Henna die wij gebruiken voor het verven van wenkbrauwen is van de puurste vorm. Dat wil zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen andere schadelijke chemicaliën. De Perfect Brow Henna is bovendien Cruelty Free en vrij van parabenen. De Henna is 6 tot 8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5 tot 10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

Werkwijze

Voordat de behandeling begint bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Daarna worden je wenkbrauwen voorgetekend, zodat ze goed passen bij jouw gezicht. De Henna wordt pas aangebracht als jij tevreden bent met de voorgetekende wenkbrauwen. Als laatste brengen we je wenkbrauwen perfect in vorm en zetten we de puntjes op de i met make-up, zodat jij met perfecte wenkbrauwen de deur uit stapt!

Voorzorg en verzorging van de Henna Brows

Wenkbrauwen 3 weken voor de behandeling niet knippen.

Twee weken vóór de behandeling dienen de wenkbrauwen niet behandeld te zijn..

 

De juiste nazorg is minstens zo belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de juiste nazorgrichtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wenkbrauwen.

Na de behandeling dien je de eerste 12 uur oliehoudende producten te vermijden. Hierna kun je alles doen zoals je gewend bent.

 

Houd er rekening mee dat veelvuldig gebruik van oliehoudende producten een invloed kunnen hebben op de houdbaarheid van de kleur.

Brow Lamination

Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Dan is Brow laminations de behandeling voor jou!

 

Een brow laminaten behandeling geeft je eigen natuurlijke wenkbrauwen een geweldige nieuwe uitstraling. Bij de behandeling worden de wenkbrauwen netjes gemaakt door middel van harsen of epileren. Vervolgens worden de haartjes behandeld met de nodige lotions, zodat ze prachtig en vol gaan staan. 

Lamination

Wat is brow lamination?

Brow laminaten is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juist richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van een speciale lotion. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. 

Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief. Verven kan tegen een meerprijs. 

Voor wie is het geschikt?

Brow laminaten is geschikt voor iedereen met gekrulde, harige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauw haartjes. 

De behandeling is niet geschikt voor als je dunne, fijne, korte of heel erg weinige wenkbrauw haartjes hebt.

Is het schadelijk?

Nee, absoluut niet. We sluiten de behandeling altijd af met een intens voedend serum met daarin o.a. keratine, arganolie, castorolie en vitamine E.

Plan een gratis intake gesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

 

Client reviews

Onze klanten aan het woord: