Gratis verzending vanaf €50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

IPL

IPL ook wel Intense Pulsed Light genoemd, is de benaming voor definitief ontharen. Definitief ontharen is ideaal voor mannen en vrouwen die van hun (over) beharing af willen.

Wat is IPL-laserbehandeling?

Bij Schoonheidssalon Extended Skin in Houten kun je terecht voor definitief ontharen met IPL-laserbehandelingen. In een aantal sessies laseren we de haartjes op ongewenste plekken blijvend weg, zodat je niet meer hoeft te scheren. En dat scheelt je een hoop tijd. Heerlijk toch?

Hoe werkt laser ontharen?

De groeicyclus van de haartjes hebben verschillende fasen. Een IPL-laserbehandeling vernietigt de haartjes in de groeifase, omdat ze in deze fase in contact staan met de haarwortel. Deze behandeling wordt acht tot twaalf keer herhaald, zodat je zeker weet dat alle ongewenste haartjes verwijderd zijn. Daarna ben je definitief van je ongewenste haargroei af.

Definitief ontharen met IPL is vriendelijk voor je huid. De opperhuid wordt namelijk beschermd met een saffieren contactkoeling. Hierdoor raakt je huid niet beschadigd en ontstaan er geen (pigment)vlekken of littekens. Onze specialisten bouwen iedere behandeling met zorg op. Zo sluiten we de kans op bijwerkingen helemaal uit.

Wat kost een IPL-behandeling bij Extended Skin?

De prijzen en de duur van de behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid haargroei. Wil je een prijsindicatie? Neem gerust contact met ons op. We adviseren je graag!

DE KLANT AAN HET WOORD

 

Reviews

Sonja Jansen
Sonja Jansen
Lees verder
Pijnloos en na 8 behandelingen voor mijn oksels. Kan ik zeggen dat het definitief weg is! Super blij mij!
Cindy Baak
Cindy Baak
Lees verder
Jaren last van ingegroeide haartjes. Ben er eindelijk van af!
Richard Molenaar
Richard Molenaar
Lees verder
Altijd bang geweest voor lasers. Toch gekozen voor IPL het is pijnloos en na 12 behandelingen ben ik blij dat ik van mijn rug beharing af ben. Echt een aanrader voor elke man!