Gratis verzending vanaf €50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

Permanente wenkbrauwen

Perfecte wenkbrauwen, zélfs als je in de ochtend wakker wordt. Dat wil je toch?! Lees hieronder over de technieken die wij hiervoor gebruiken. Welke het beste bij jou past? Daarin adviseren we je graag.

Altijd perfecte wenkbrauwen dankzij semipermanente make-up

Bij Extended Skin gebruiken we semipermanente make-up (SPMU) voor het pigmenteren van wenkbrauwen of lippen en het zetten van permanente eyeliner. Ook is het mogelijk om oneffenheden als pigmentvlekken, littekens of vitiligo te camoufleren. De natuurlijke pigmenten worden met zeer fijne naaldjes tussen de eerste en tweede huidlaag aangebracht. Hier voel je bijna niets van! Na verloop van tijd zal het resultaat iets vervagen en is er een vervolgbehandeling nodig.

De verschillende technieken voor permanente wenkbrauwen

Ombré Powder Brows

Eén van de technieken die we bij schoonheidssalon Extended Skin gebruiken is Ombré
Powder Brows; een relatief nieuwe techniek die zorgt voor een natuurlijk effect. Deze
manier is geschikt voor alle huidtypes en heeft weinig ‘touch-ups’ nodig, omdat de
kleurintensiteit vrij lang behouden blijft.

Bij deze techniek voor permanente wenkbrauwen worden je wenkbrauwen namelijk niet volledig donker ingevuld. Bij de aanzet beginnen we met een lichte tint die we vervolgens vloeiend door laten lopen naar een donkerdere tint in de punt van je wenkbrauw. Zo hebben je permanente wenkbrauwen een zachte, natuurlijke uitstraling!

Before After

Combi Brow

Deze techniek is vergelijkbaar met de Ombré Powder Brows. Ook bij deze techniek ben je verzekerd van een zachte en natuurlijke uitstraling. Het verschil is dat we er hier hele fijne haartjes bij tekenen. De Combi Brows techniek is geschikt voor alle huidtypen en wordt aangeraden wanneer je van jezelf minder volle wenkbrauwen hebt. Ook bij Combi Brows zijn er niet veel touch ups nodig vanwege de hoge kleurintensiteit, die maar heel langzaam vervaagt.

Ook bij de Combi Brow techniek zorgen we weer voor een vloeiend verloop van de tint: licht bij de aanzet tot donkerder in de punten. Bij de aanzet van je wenkbrauwen tekenen we er extra hele fijne haartjes bij. Zo worden je wenkbrauwen wat voller, vullen we eventuele kale plekken op en zijn kleine imperfecties in de vorm van je wenkbrauwen eenvoudig bij te
werken.

Microblading

Een andere mogelijkheid voor het zetten van permanente wenkbrauwen is de
Microbladingtechniek. Hierbij gebruiken we een soort mesje, dat bestaat uit een rij van 12 ultrafijne naaltjes. Daarmee brengen we met één vloeiende beweging pigment aan in de bovenste huidlaag. Microblading is perfect voor de droge en dunnere huid, omdat het pigment dan minder snel vervaagt. Heb je een vettere huid? Dan is deze techniek minder geschikt, omdat het pigment dan juist wél snel vervaagt.

Hairstroke

De Hairstroke techniek wordt ook wel 3D Strokes genoemd. Bij deze techniek voor permanente wenkbrauwen werken we met een puntnaald, waarmee we extra haartjes tatoeëren. Perfect voor dunnere, onregelmatige of asymmetrische wenkbrauwen. Ook hierbij geldt dat het effect beter is bij een dunne, droge huid, dan bij een vettigere huid. 

De haartjes die we erbij tekenen, zijn niet van echte haartjes te onderscheiden. We gebruiken namelijk de kleur van jouw eigen wenkbrauwen. Omdat we met de extra haartjes kunnen spelen, kunnen we makkelijk aanpassingen doen in de vorm van je wenkbrauwen, of bijvoorbeeld een litteken camoufleren.

PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK IN!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

  UW HUID IN TOPCONDITIE

  DE KLANT AAN HET WOORD

   

  Reviews

  Roos van den Berg
  Roos van den Berg
  Lees verder
  Geholpen door Melissa, leuke meid zeer vriendelijk, ben weer blij met mijn wenkbrauwen, kortom super goed!.
  Carla Verwij
  Carla Verwij
  Lees verder
  Zeer professioneel, vriendelijk en kundig advies.
  Lisa Hillebrand
  Lisa Hillebrand
  Lees verder
  Ik ben geholpen door Milena super leuke, aardige meid. Die ook nog eens geweldig is in haar werk. Ga zo door!