Gratis verzending vanaf 50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

Jouw Expert

specialist in huidverzorging en permanente make up

Welkom bij Extended Skin, waar we al sinds 2018 gespecialiseerd zijn in permanente make-up behandelingen en huid specialisatie. 

 

Onze salon staat volledig voor jou klaar om jou de beste ervaring en resultaten te bieden op het gebied van permanente make up en alles omtrent de huid. 

 

 

Of je nu op zoek bent naar permanente wenkbrauwen, eyeliner, lippen of andere behandelingen die wij aanbieden, onze specialisten hebben jarenlange kennis en ervaring om jou de gewenste natuurlijke look te geven! 

 

 

ONS FILOSOFIE

Bij Extended Skin geloven we in het leveren van resultaten die spreken voor zichzelf. Onze aanpak is gebaseerd op:

Maatwerk: We begrijpen dat elke huid uniek is. Daarom ontwerpen we op maat gemaakte behandelplannen zowel voor de vrouw en voor de mannen huiden die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Natuurlijke Schoonheid: We benadrukken je natuurlijke schoonheid en zorgen voor een frisse uitstraling die nooit overdreven of onnatuurlijk aanvoelt.

Professionaliteit en Veiligheid: We werken volgens de hoogste normen van professionaliteit en hygiëne om ervoor te zorgen dat je in veilige handen bent.

Ons team

Onze specialisten voeren verschillende soorten permanent make up behandelingen uit, zoals poeder brows, eyeliner en lip pigmentatie. Ook bieden wij andere behandelingen aan zoals gezichtsbehandelingen, peelings, microdermabrasie, definitief ontharen en laseren.

Ook hebben wij een cosmetisch arts in onze kliniek om jouw huid een extra boost te geven. Ze hebben allemaal een scherp oog voor detail en zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat elke klant de gewenste resultaten krijgt.

Onze specialisten zijn niet alleen gekwalificeerd, maar hebben ook een passie van hun werk en streven er altijd naar om de beste resultaten samen met jouw behoeftes te behalen. Wij zorgen ervoor dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste trends en technologieën op het gebied van permanente make up en huidverbetering en ze zetten zicht in om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken voor onze klanten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken met één van onze specialisten. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen in onze kliniek!

SAMEN WERKEN VOOR SUCCES

Bij Extended Skin geloven we in teamwork en synergie. Elk lid van ons team draagt bij aan onze gezamenlijke missie namelijk verder gaan dan het leveren van de diensten. We zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.