Gratis verzending vanaf 50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

meet the team

Hoi, ik ben Milena.

Eigenaresse van Extended Skin. Ik wil mij graag even kort bij je voorstellen!

Op mijn 16e begon ik mijn carrière in een beauty salon. Als een jong broekie mocht ik toen voor het eerst wenkbrauwen epileren en met trillende vingers lukte dit aardig ook. Ik ontdekte meteen mijn passie en wilde graag mijn kennis uitbreiden in de beauty sector.

Toch wilde ik het ondernemers vak eerst leren en ben ik naast mijn bijbaan in de beauty branche internationaal business management gaan studeren aan TIO. Nu.. 12 jaar later heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd bij onder andere U consultancy (dermatologie) en MP Brows en ben ik een gecertificeerde huidspecialist, PMU Artist en ondernemer.

Na 3 jaar werkzaam geweest te zijn bij New Skin in Houten heb ik de salon kunnen overnemen. Hier ben ik ontzettend trots op. Het beste wat ik heb bereikt? Van mijn passie mijn job gemaakt! Elke dag geniet ik weer van de behandelingen die ik uitvoer. Waarom? Omdat ik mensen hun eigen ik weer terug geef! 

Ik hoop je snel te zien!

Hoi, ik ben Melissa.

Werkzaam als Huidspecialist en PMU Artist bij Extended Skin. En ook ik wil me graag even voorstellen!  Sinds 2015 ben ik gediplomeerd als Allround Schoonheidsspecialiste. 

Na mijn opleiding ben ik gelijk aan de slag gegaan in de Beautybranche. Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen en opleidingen behaald, die mijn kennis in de uiterlijke verzorging hebben verbreed.  

Naast Huidspecialiste ben ik gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. 

Wat ik het leukste vind aan het zetten van permanente make-up is dat het mensen weer een stukje zelfvertrouwen geeft. Je kunt onder andere bij mij terecht voor het zetten van wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Tot snel!

Hoi, ik ben Anastasia.

Werkzaam als PMU Artist & trainster bij Extended Skin. Tijdens mijn studie commerciële economie op de Saxion hogeschool wist ik dat ik iets in de beauty wilde doen. Ik heb de opleiding tot make-up Artist en hairstylist gevolgd op de Dutch Beauty Academy in Amsterdam. Daarnaast heb ik diverse workshops en cursussen afgerond op het gebied van beauty. 

 

Ik ben gespecialiseerd in Permanente make-up en ook daarin heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd in Rusland en Litouwen.  

Toen kwam Extended Skin op mijn pad en ben ik  blij dat ik het team mag versterken met mijn ervaring en kunde. Daarnaast geef ik ook trainingen in wimper extensions, last lift en alles wat te maken heeft met wenkbrauwen. Dit is mijn passie en deze passie deel ik graag met net startende jonge ondernemers.  

 

Het leukste vind ik dat ik mensen en leerlingen een stukje zelfvertrouwen geef en ze zien stralen als ik het over mijn passie heb. Je kunt onder andere ook bij mij terecht voor het zetten van wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Ik zie je snel!