Gratis verzending vanaf 50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

Microderma­brasie

Een nauwkeurige en gecontroleerde behandeling, volledig afgestemd op jouw huid en huidproblemen.

Wat is microdermabrasie?

Bij schoonheidssalon Extended Skin in Houten. Kun je terecht voor Microdermabrasie. Een microdermabrasiebehandeling is een mechanische peeling van de huid.

 

Deze gezichtsbehandeling heeft als doel om dode huidcellen te verwijderden, om zo de vernieuwing van de huid te stimuleren. Dat doen we met microkristallen die ervoor zorgen dat je huid niet beschadigt. 

 

Omdat we hiermee de bovenste huidlaag verwijderden, is je huid beter in staat om de juiste stoffen op te nemen. 

Dat biedt de mogelijkheid om de huid goed te reinigen, te hydrateren, te verjongen en te verzorgen. Het resultaat? 

Een stralend gladde huid!

Wanneer is microdermabrasie geschikt?

Een microdermabrasie gezichtsbehandeling is voor vrijwel iedereen geschikt. Toch zijn er bepaalde huidproblemen waarbij het een minder goed idee is. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben alle kennis in huis om jou goed te adviseren.

We raden deze gezichtsbehandeling aan als je: 

Wat kan je verwachten na de behandeling?

Je merkt al verschil na de eerste behandeling: je huid straalt en voelt fris aan, je teint is egaler en de structuur van je huid is gladder. Acne littekens en pigmentvlekken verzachten en worden minder zichtbaar. Een Microdermabrasiebehandeling kan het beste in kuurvorm uitgevoerd worden waarbij we eens per twee weken een behandeling uitvoeren. Ook adviseren we je over de juiste thuisproducten voor een ondersteund effect. Na een Microdermabrasiekuur kan jouw huid er weer helemaal tegenaan!

Plan een gratis intake gesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.

 

Client reviews

Onze klanten aan het woord: