Microdermabrasie

Jouw huidtype en conditie bepalen samen de intensiteit van de behandeling.

Maak een afspraak

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie wordt gedaan door middel van een apparaat die op een huidvriendelijke manier de dode huidvellen verwijderd. Microkristallen geven een peeling zonder de huid te beschadigen. Door de kristallen en de zuig functie van het apparaat wordt de vernieuwing van de huid gestimuleerd.

Bekijk prijzen

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Een microdermabrasie behandeling is geschikt voor als je last hebt van een grauwe en doffe huid. Als de huid een grove structuur heeft. Als je last hebt van veel comedonen of acne littekens en als de huid grondig wilt reinigen en de bloedcirculatie wilt stimuleren.

Bekijk prijzen

Wat kan je verwachten na de behandeling?

De huid is na de eerste behandeling stralend en fris. De teint is egaler en de structuur van de huid is gladder. Niet alleen littekens van acne, maar ook pigmentvlekken worden zachter en minder zichtbaar.

  • Meest effectief in kuurvorm, 1x in de 2 weken en in combinatie met thuisproducten.
Bekijk prijzen

DE KLANT AAN HET WOORD

Reviews

Goede en duidelijke uitleg over de behandeling. Professionele medewerkers met veel ervaring. Zeer nette salon! Ik ga hier vaker komen.

S. van den Berg

Weer super geholpen! Het is het rijden vanuit Amsterdam zeker waard, ik kom toch al een aantal jaar hier om mijn permanente make-up bij te laten werken en niks meer dan positief. Ze weten precies wat je nodig hebt en bij je past. Perfect!

M. Mieremet

Lieve, leuke jonge dames. Zijn heel klantgericht. Maken van je bezoek echt een feestje. Werken behendig, correct en snel. Nemen echt de tijd voor je. Als je klaar bent krijg altijd monstertjes mee om te proberen.

H. Blooij