Gratis verzending vanaf €50,-
Dierproefvrij
Geen parabenen of sulfaten

Microdermabrasie

Een nauwkeurige en gecontroleerde behandeling, volledig afgestemd op jouw huid en huidproblemen.

Wat is microdermabrasie?

Bij schoonheidssalon Extended Skin in Houten. Kun je terecht voor Microdermabrasie. Een microdermabrasiebehandeling is een mechanische peeling van de huid. Deze gezichtsbehandeling heeft als doel om dode huidcellen te verwijderden, om zo de vernieuwing van de huid te stimuleren. Dat doen we met microkristallen die ervoor zorgen dat je huid niet beschadigt. Omdat we hiermee de bovenste huidlaag verwijderden, is je huid beter in staat om de juiste stoffen op te nemen. Dat biedt de mogelijkheid om de huid goed te reinigen, te hydrateren, te verjongen en te verzorgen. Het resultaat? Een stralend gladde huid!

Wanneer is microdermabrasie geschikt?

Een microdermabrasie gezichtsbehandeling is voor vrijwel iedereen geschikt. Toch zijn er bepaalde huidproblemen waarbij het een minder goed idee is. Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben alle kennis in huis om jou goed te adviseren.

We raden deze gezichtsbehandeling aan als je: 

  •  Last hebt van een grauwe, doffe huid.
  • Een huid hebt met een grove structuur.
  • Vee last hebt van comedonen of acne littekens.
  • Jouw huid een grondig wil laten reinigen.
  • De bloedcirculatie wil stimuleren.
 

Wat kan je verwachten na de behandeling?

Je merkt al verschil na de eerste behandeling: je huid straalt en voelt fris aan, je teint is egaler en de structuur van je huid is gladder. Acne littekens en pigmentvlekken verzachten en worden minder zichtbaar. 

Een Microdermabrasiebehandeling kan het beste in kuurvorm uitgevoerd worden waarbij we eens per twee weken ene behandeling uitvoeren. Ook adviseren we je over de juiste thuisproducten voor een ondersteund effect. Na een Microdermabrasiekuur kan jouw huid er weer helemaal tegenaan!

DE KLANT AAN HET WOORD

 

Reviews

Lesley van Velde
Lesley van Velde
Lees verder
Hele fijne behandeling, mijn poriën zijn echt een stuk minder na 5 behandelingen.
Marja Mieremet
Marja Mieremet
Lees verder
Weer super geholpen! Het is het rijden vanuit Amsterdam zeker waard, ik kom toch al een aantal jaar hier om mijn permanente make-up bij te laten werken en niks meer dan positief. Ze weten precies wat je nodig hebt en bij je past. Perfect!
Henny Blooij
Henny Blooij
Lees verder
Lieve, leuke jonge dames. Zijn heel klantgericht. Maken van je bezoek echt een feestje. Werken behendig, correct en snel. Nemen echt de tijd voor je. Als je klaar bent krijg altijd monstertjes mee om te proberen.